Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

E3 2021: Ανακοινώθηκε το real-time strategy Crossfire: Legion για PC

*
Ο publisher Prime Matter, και οι developers Blackbird Interactive και Smilegate Entertainment ανακοίνωσαν το Crossfire: Legion. Πρόκειται για ένα real-time strategy, το οποίο, βέβαια, στηρίζεται σε ένα first-person shooter franchise. Οι ομάδες ανάπτυξης έχουν αρκετή εμπειρία πάνω στο είδος, καθώς έχουν στο βιογραφικό τους παιχνίδια όπως το Homeworld, το Company of Heroes και το Dawn of War.

Φυσικά μιας και βασίζεται στο Crossfire franchise, θα διατηρήσει το ύφος των προηγούμενων τίτλων της σειράς, και επίσης θα έχει πλήρως παραμετροποιήσιμους στρατούς, ώστε οι παίκτες να μπορούν να βρίσκουν λύσεις απέναντι σε κάθε εχθρό. Η κυκλοφορία του Crossfire: Legion αναμένεται μέσα στο 2022 σε PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*